Kostholdsveiledning/Ernæringsfysiologi Trondheim

Trenger du hjelp til å sette sammen ditt kosthold? Har du matintolleranser, eller livsstilsrelaterte sykdommer som gjør dette vanskelig?

Lei av dietter som ikke fungerer? Eller vil du bare bedre dine idrettsprestasjoner?

Kostholdsveiledning hos oss er basert på vitenskapelig dokumentert forskning, utarbeidet av Helsedirektoratet.
I våre lokaler, ved Toppen Helsesenter på Sirkus Shopping, er vi tilknyttet Leger, Nevrologer, Psykologer mm. Vi streber etter gode forhold for våre pasienter, og jobber for at du skal få profesjonell hjelp for dine plager.

Vår kostholdsveileder ved Din Naprapat avd Trondheim er her for å hjelpe deg!

Ernæringsterapi - kostholdsveiledning

 


 

Spesialfelt:

– Vekt
– Symptomer fra mage/tarm (f.eks. irritabel tarm)
– Idrett og idrettsprestasjoner
– Diabetes type 2/Insulinresistens
– Svangerskap og amming
– Gi generelle råd for å sikre et sunt og variert kosthold.

Adresse: Falkenborgvegen 9, 7044 Trondheim
Tlf: 45 144 144 // E-post: trondheim@dnhk.no

Behandlinger:

Førstegangskonsultasjon:
Innebærer omfattende karlegging av kosthold, helse og fysisk aktivitet, samt individuelle kostholdsrelaterte utfordringer. Dette vil gi grunnlag for spesifikke og individuelle kostholdsråd som imøtekommer personlige ønsker og behov, samt sikrer et sunt og variert kosthold.

Oppfølgingskonsultasjon:
Vi går igjennom hvordan det har gått; utfordringer og mestringssituasjoner. Vi gjør eventuelle justeringer av tiltak og jobber videre med de. Eventuelt kan vi se på nye tiltak og iverksette de, eller avslutte oppfølgingen.

Individuell Kostholdsplan: 
En kostplan blir skreddersydd for deg som passer din livsstil og hverdag, og som imøtekommer dine mål og preferanser. Oppskrifter legges ved.For de som ikke bor i Trondheimsområdet vil rådgivning skje per telefon og e-post.Avbestilling senest 24 timer før avtale. Ikke avbestilt time må betales i sin helhet.Vår kostholdsveileder/ernæringsfysiolog i Trondheim

Kostholdsveiledning - ernæringsveileder Sigrid Gåsbakk Kostholdsveileder Sigrid Gåsbakk har bakgrunn innen idrettsfag ved videregående skole, bachelorgrad i ernæringsfysiologi, og mastergrad i Klinisk Helsevitenskap – fedme og helse. Hun har blant annet tidligere jobbet som vitenskapelig assistent ved NTNU på Regionalt senter for fedmeforskning og innovasjon.

Sigrid kan bidra med kostholdsveiledning i forhold til vekt, matintoleranser, symptomer fra mage/tarm, idrett og idrettsprestasjoner. Livsstilsrelaterte sykdommer, svangerskap og amming, røyk og- snusslutt er også områder Sigrid jobber med. Trenger du generelle råd for å sikre et sunt og variert kosthold kan du dra nytte av Sigrid sin kompetanse. Veiledningen er basert på godt dokumentert forskning og Helsedirektoratets anbefalinger.

Dine individuelle mål og behov vil stå i fokus. Kostholdsveilederen vil bidra med rådgivning, planlegging og motivasjon, og sammen finner dere løsninger for at du skal nå dine mål og få en bedre hverdag.

 

Norges Naprapatforbund Din Naprapat- og Helseklinikk er medlem av
Norges Naprapatforbund – for din trygghet!

 

Din Naprapat i Trondheim