Mammamagetrener - Ingrid Oskarsson, graviditetMammamage

Opplever du at magen din har forandret seg etter fødselen? Vi kan hjelpe deg med trening både under og etter svangerskapet, slik at du kan føle deg trygg. Vår Naprapat Ingrid Oskarsson er sertifisert mammamagetrener og tilpasser øvelser og behandling for dine individuelle behov.

Vanlige plager under og etter svangerskap:

– Vond rygg og/eller bekken
– Lekkasje
– Mage- og tarmproblemer
– Delte magemuskler/ Diastase
– Svekket kjernestabilitet
HUSK! Dette er ikke problem som trenger å oppstå rett etter en graviditet, de kan også oppstå et eller flere år etter svangerskap.
Det er viktig at den dype magen og bekkenbunnsmuskulaturen får tilbake sin funksjon for å kunne fungere i hverdagen og før oppstart av vanlig trening.

Hvordan gjøres dette?

Først undersøkes magen for å lokalisere hva problemet er og hvilke plager det eventuelt medfører. Deretter finner man ut i hvilken grad det er behov for behandling. Utifra denne informasjonen bygges behandlingsstrategien, som mellom annet innebærer manuell behandling, samt en eller flere øvelser som du med enkelhet kan utføre hjemme i hverdagen.

Ingrid kan også hjelpe deg med å svare på spørsmål du måtte ha knyttet til graviditet, fødsel og tiden etter.

Bli med på Mammatrening!

Innendørs mammatrening i liten intim gruppe. Vi spesialtilpasser øvelser med fokus på bekkenbunn og dyp mage. Perfekt både for deg som ikke har trent før og deg som er godt trent.

Kontakt oss for mer informasjon på:
Mail: trondheim@dnhk.no
Tlf: 45 144 144

Les mer om mammamage på www.mammamage.se

Vil du vite mer om avdeling Trondheim?