Din Naprapat- og Helseklinikk

Din Naprapat- og Helseklinikk avd. Trondheim

Plages du med hodepine, vond rygg, stive skuldre eller kanskje en idrettsskade? Har du forsøkt det meste uten å bli bedre?
 

Din Naprapat avd Trondheim er her for å hjelpe deg.     I våre lokaler, ved Toppen Helsesenter på Sirkus Shopping, er vi tilknyttet Leger, Nevrologer, Psykologer mm. Vi har gode forhold til våre pasienter, og jobber for at du skal få profesjonell hjelp for dine problemer.


Trykk her for info om naprapati


Vi i Trondheim tilbyr felles konsultasjon sammen med Lege. Trykk her for mer info!

Kontakt oss på mail eller telefon ved interesse!

 Bestill time i Trondheim online

Adresse: Falkenborgvegen 9, 7044 Trondheim
Tlf: 45 144 144 // E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Priser:
Felles konsultasjon m/lege: 800,-

Naprapati, konsultasjon: 620,- *
Naprapati, oppfølging: 550,-
Pensjonister/uføre: 550,-/ 500,-
Studenter: 550,-/ 500,- *

Avbestilling senest 24 timer før avtale. Ikke avbestilt time må betales i sin helhet.

* Ny pris fra 1/2-2016.

 

Norges Naprapatforbund

Din Naprapat- og Helseklinikk er medlem av
Norges Naprapatforbund - for din trygghet!


Våre naprapater i Trondheim

naprapat trondheim Liron Hellel

Naprapat Liron Hellel er utdannet ved Naprapathøgskolen i Stockholm i 2009. Liron har mange års erfaring innen fotball, kampsport, funksjonell trening og sykling. Som naprapat i Trondheim tilbyr Liron skreddersydde avtaler til både bedrifter og idrettslag som kan inkludere både behandling, funksjonell screening og workshops.

Din Naprapat Thomas Waage

Naprapat Thomas A. Waage er utdannet ved Naprapathøgskolen i Stockholm i 2009. Thomas har mange års erfaring innen fotball, friidrett, kampsport og styrketrening. Som naprapat i Trondheim tilbyr Thomas skreddersydde avtaler til både bedrifter og idrettslag som kan inkludere både behandling, funksjonell screening og workshops.

Naprapat Ingrid Holm Oskarsson er utdannet ved Naprapathøgskolen i Stockholm i 2015. I 2013 fullførte Ingrid kurs i dry needling, og kan tilby Din Naprapat- og Helseklinikk avd Trondheim sine kunder smertebehandling med nåler. Ingrid har bred erfaring innen håndball, løping, styrketrening og funksjonell trening.

Din Naprapat i Trondheim

Forsikring

Forsikring
Din Naprapat- og Helseklinikk er godkjente behandlere hos alle forsikringsskap i Norge, og lover deg rask behandling og profesjonell hjelp med kort ventetid! 

Bedrift

Bedriftsbehandling og helseforsikring hos naprapat
Vil du senke din bedrifts sykefravær? Ta kontakt så tar vi frem en skreddersydd løsning for deg og dine kolleger! 
Du er her: Hjem Naprapat Trondheim