Din Naprapat- og Helseklinikk avd. Trondheim

Plages du med hodepine, vond rygg, stive skuldre eller kanskje en idrettsskade? Har du forsøkt det meste uten å bli bedre?

Din Naprapat avd Trondheim er her for å hjelpe deg.     I våre lokaler, ved Toppen Helsesenter på Sirkus Shopping, er vi tilknyttet Leger, Nevrologer, Psykologer mm. Vi streber etter gode forhold til våre pasienter, og jobber for at du skal få profesjonell hjelp for dine plager.


Trykk her for info om naprapati

 

hodepine2

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Kontaktinfo og timebestilling

Adresse: Falkenborgvegen 9, 7044 Trondheim
Tlf: 45 144 144 // E-post: trondheim@dnhk.no

Priser:
Felles konsultasjon m/lege: 800,-

Naprapati, konsultasjon: 620,- *
Naprapati, oppfølging: 550,-
Pensjonister/uføre: 550,-/ 500,-
Studenter: 550,-/ 500,- *

Avbestilling senest 24 timer før avtale. Ikke avbestilt time må betales i sin helhet.

* Ny pris fra 1/2-2016.

Trykk her for å bestille time

Våre naprapater i Trondheim

Liron Hellel
Liron HellelNaprapat
Naprapat Liron Hellel er utdannet ved Naprapathøgskolen i Stockholm i 2009. Liron har mange års erfaring innen fotball, kampsport, funksjonell trening og sykling. Som naprapat i Trondheim tilbyr Liron skreddersydde avtaler til både bedrifter og idrettslag som kan inkludere både behandling, funksjonell screening og workshops.

Naprapat Liron Hellel er videreutdannet innen Dry Needling (akupunktur), manipulasjonsbehandling og diagnostisering/rehabilitering.

Thomas A. Strand Waage
Thomas A. Strand Waage Naprapat
Naprapat Thomas A. Strand Waage er utdannet ved Naprapathøgskolen i Stockholm i 2009. Thomas har mange års erfaring innen fotball, friidrett, kampsport og styrketrening. Som naprapat i Trondheim tilbyr Thomas skreddersydde avtaler til både bedrifter og idrettslag som kan inkludere både behandling, funksjonell screening og workshops.

Naprapat Thomas Waage er videreutdannet innen Dry Needling (akupunktur), manipulasjonsbehandling og diagnostisering/rehabilitering.

Ingrid Holm Oskarsson
Ingrid Holm OskarssonNaprapat
Ingrid Holm Oskarsson er utdannet ved Naprapathøgskolen i Stockholm i 2015.
I 2013 fullførte Ingrid kurs i dry needling, og kan tilby smertebehandling med nåler til kunder av Din Naprapat i Trondheim.
Ingrid har bred erfaring innen håndball, løping, styrketrening og funksjonell trening.

Bedrifter har også mulighet til å få behandling på arbeidsplassen. Naprapaten tar med alt av behandlingsutstyr og benk, og bedriften finner et passende rom.

logo_nnfDin Naprapat- og Helseklinikk er medlem av Norges Naprapatforbund – for din trygghet!