Project Description

andreas-samdal-profil

Navn: Andreas Samdal 

Alder: 22 
Idrett: Strongman 
Klubb: Trønderbataljonen 
Yrke: Serviceingeniør innen byggautomasjon 

Jeg konkurrerte første gang innen strongman i september 2011. Oktober året etter ble jeg verdens fjerde sterkeste mann i klassen -105kg.
Jeg skadet kneet mitt i mars 2012 og konkurrerte ut året med skaden.
Etter siste konkurranse i oktober, var skaden så alvorlig at jeg ikke klarte å gå ned trapper normalt eller ha en normal mobilitet i kneet. Etter flere ulike behandlinger til forskjellige terapeuter i Trondheim uten optimale resultater, tok jeg kontakt med Din Naprapat, noe jeg ikke angrer på den dag i dag. Nå har jeg et helt friskt kne igjen, og er tilbake i full trening.

Innen min type idrett er det å holde seg skadefri en viktig brikke i puslespillet for å bli best, slik som det er i alle andre typer idrett. Behandlingsresultatene jeg har fått har gjort svært positive forandringer på utførelsen min i alle øvelser, det har også hatt stor betydning på restitusjonen min gjennom flere tunge treningsperioder.

Jeg merker resultat etter hver behandling hos Din Naprapat i Trondheim, og har alltid inntrykket av at de er der for at jeg som kunde skal få optimale behandlingsresultat til en hver tid.

Jeg anbefaler Din Naprapat både til aktive konkurranseutøvere så vel som familiemedlemmer og andre, og har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra alle som er blitt behandlet.