Senk sykefraværet med naprapati 2018-05-29T15:32:21+00:00

Senk Sykefraværet med naprapati!

Sykefravær er dyrt! Og for mange bedrifter er denne utgiftsposten et stendig problemområde.
En undersøkelse SINTEF har gjort for NHO viser at en ansatt som er borte fra jobben koster i gjennomsnitt 1900 kr per sykedag. Denne summen varierer mellom 900 – 3000 kr dagen, avhengig av tiltakene bedriften må gjøre og lønnen til den ansatte. 

Hva kan Din Naprapat- og Helseklinikk gjøre for deres ansatte?

Våre kunder finnes på alle typer av arbeidsplasser (stillesittende ansatte, hardt fysisk arbeid etc.) Og uansett hvilken arbeidsplass de sitter på, vil vi kunne skreddersy en bedriftsavtale som passer nettopp de! 

Bedriftsavtale som kan senke sykefraværet

 

  • Typiske tilstander som behandles: stiv nakke, hodepine, lumbago, isjias, musearm, skulder, kne og problemer med akilles mm.!
  • Bedriftens ansatte kommer til å føle seg bedre, gladere, og i mange fall mer effektive. 
  • Bedriften sparer penger på sykemeldinger!
  • Vi kan minske deres sykefravær. På landsbasis utgjør sykemeldinger over 50 % av alle innmeldte sykemeldinger i Norge!
  • Mer effektivt personell og lavere sykefravær er noe dere kan se på som en bonus!

Naprapati er en behandlingsform som bygger på manuell medisin. Med begrepet manuell medisin menes at man som naprapat bruker hendene for å undersøke og behandle dysfunksjoner i menneskets bevegelsesapparat; det vil si muskler og skjelett som igjen påvirker kroppens nervesystem.

Les mer om naprapati

Bedriftsavtale i praksis

Det mest behagelige og tidsbesparende behandlingsalternativet er at en naprapat regelmessig kommer til dere. Dere ordner da med et passende lokale og vi tar med behandlingsbenk og utstyr som trengs for behandlingen.

Kontakt oss så tar vi frem en skreddersydd løsning for deg og dine kolleger!

PS! Har dere allerede en helse- eller behandlingsforsikring dekkes behandlingen med 6 til 24 behandlinger i året per ansatt hos naprapat!

En bedriftsavtale hos oss skal være et gunstig valg. Og vi har gode referanser fra en rekke store og små kunder i Norge.

Les våre anbefalninger fra eksisterende kunder