Helseforsikring 2021-06-03T14:37:38+00:00

Helseforsikring

Helseforsikring/behandlingsforsikring er et tiltak mot sykefravær og helsekøer. Skulle uhellet være ute vil denne forsikringen sikre deg rask behandling hos spesialist eller privat sykehus. Forsikringen gir muligheter for behandling du kanskje ellers ikke ville fått. Din Naprapat- og Helseklinikk er godkjente behandlere hos alle forsikringsselskap med denne typen forsikring i Norge.

Av både økonomiske og andre årsaker gir ikke staten dekning av alle utgifter for undersøkelse og behandling. Dette gir lange helsekøer! De fleste forsikringsselskap tilbyr derfor nå helseforsikring.  Av de som har tegnet forsikring har de fleste fått det gjennom sin arbeidsgiver, men mange tegner også slik forsikring privat. I det offentlige må man ofte vente flere måneder i kø før man får eksempelvis en hofte- eller skulderoperasjon. Med helseforsikring kan denne operasjonen skje i løpet av uker.

I Sverige og Finland er naprapat en beskyttet tittel, og man kan få refusjon på behandlinger. Vi har dessverre ikke kommet like langt i Norge. Forsikringsselskapene har derimot åpnet øynene for naprapati som behandlingsform, og dekker alt fra 5 – 36 behandlinger per år. Nesten 500 000 nordmenn har sikret seg denne forsikringen.

Din Naprapat- og Helseklinikk AS har siden oppstarten tatt imot pasienter fra alle forsikringsselskap med helseforsikringer og behandlingsforsikringer. Vi har med andre ord lang erfaring. Og gjør prosessen enklest mulig for deg som kunde. Vi direktefakturerer forsikringsselskapene og holder de oppdaterte på behandlingsprosessen.

Hvordan går jeg frem for å få dekket naprapati eller fysioterapi?

  • Ta kontakt med forsikringsselskapet ditt og informer de om problemstillingen.
  • Noen forsikringsselskap krever at du har en henvisning fra lege.
  • Ring så og bestill tid hos oss i Trondheim eller Heimdal

Noen av forsikringsselskapene som har helseforsikring/behandlingsforsikring:

Vi garanterer deg profesjonell hjelp, og vil gjøre det vi kan for å skaffe
deg en time raskest mulig. Hos oss er du i trygge hender.

Helseforsikring - Din Naprapat

 

Din Naprapat og Helseklinikk 

Finn din nærmeste Naprapat/Fysioterapeut her!