Maternity health by Mammamage 2021-06-15T10:23:40+00:00

Mammamage - Trener Ingrid Oskarsson

Maternity health by Mammamage

Opplever du at magen din har forandret seg under svangerskapet eller etter fødselen? Vi kan hjelpe deg både under og etter svangerskapet, slik at du kan føle deg trygg. Vår Naprapat Ingrid Oskarsson er sertifisert mammamagetrener og tilpasser rådgivning, behandling og øvelser for dine individuelle behov.

Vanlige plager under og etter svangerskap:

– Vond rygg og/eller bekken
– Lekkasje
– Mage- og tarmproblemer
– Delte magemuskler/ Diastase
– Smerter ved/under/etter trening
– Usikkerhet rundt trening under/etter svangerskap
– Svekket kjernestabilitet

 

 

HUSK! Dette er ikke problem som trenger å oppstå rett etter en graviditet, de kan også oppstå et eller flere år etter svangerskapet.
Det er viktig at den dype magen og bekkenbunnsmuskulaturen får tilbake sin funksjon for å kunne fungere i hverdagen og før oppstart av vanlig trening.

 

Maternity health by Mammamage

Hvordan gjøres dette?

Først undersøkes magen for å lokalisere hva problemet er og hvilke plager det eventuelt medfører. Deretter finner man ut i hvilken grad det er behov for behandling. Utifra denne informasjonen bygges behandlingsstrategien, som blant annet innebærer manuell behandling, samt en eller flere øvelser som du med enkelhet kan utføre hjemme i din egen stue.
Ingrid kan også hjelpe deg med å svare på alle spørsmål du måtte ha knyttet til graviditet, fødsel, bekkenbunnsaktivering, trening under graviditeten, trening etter graviditeten, løping etter graviditet, problemer med lekkasje ved hosting, nysing eller når du ler.

Et vanlig spørsmål vi får er eksempelvis: når kan jeg begynne å jogge igjen?
Dette er et veldig individuelt spørsmål som er vanskelig å svare på, uten å ha møt mammaen først.

Bli med på Mammatrening!

Innendørs mammatrening i liten intim gruppe. Vi spesialtilpasser øvelser med fokus på bekkenbunn og dyp mage. Perfekt både for deg som ikke har trent før og deg som er godt trent. Vi garanterer at treningen ikke blir kjedelig.

Kontakt oss for mer informasjon på:
Mail: trondheim@dnhk.no
Tlf: 45 144 144

Les mer om mammamage på www.mammamage.se

Vil du vite mer om avdeling Trondheim?