Geir Kåre Cemsoylu Nyland 2018-05-29T15:32:28+00:00

Project Description

geir-kaare-mma-profil

Navn: Geir Kåre Cemsoylu Nyland
Alder: 25 år
Idrett: MMA

Jeg har drevet med kamsport siden jeg var liten. Første kampsporten deltok i var Judo. Kampsportlidenskapen vokste med årene, og jeg har vel egentlig vært 

innom nesten alle kamsportgrener de har å tilby her i Norge.

Har vært aktiv i Muaythai og Bjj/grappling i det siste for å få mer erfaring til satsing innen MMA.

MMA er en sport der du må kunne alt, derfor må du også trene alt! Ikke bare de forskjellige kampsportene men også øvelser som gjør deg sterkere, smidigere og mer utholden i den spesifikke kampsporten. Dette er en av grunnene til at vi som er MMA-fightere må innom en del forskjellige grener for å bli best mulig.

 

Jeg trener normalt sett veldig bra, men når det nærmer seg kamp må jeg ha en oppkjøringsperiode for å være best mulig forberedt til kampen.Sannsynligheten for skade er veldig stor med såpass hard trening som jeg bedriver. Flere ganger har jeg skadet meg, men heldigvis har jeg alltid kommet raskt tilbake da skadene ikke har vært alvorlige.
Under NM i Thaiboxing fikk jeg en skikkelig smell. Da konkurrerte jeg mot personer i to vektklasser over meg, som var hele 10kg tyngre. Dette måtte gjøres siden alle i min vektklasse trakk seg i siste liten. Jeg var i god form, og ville gå kamp!
Kampen gikk bra helt til jeg fikk et utrolig kraftig lowkick som ødela kneet mitt.
Jeg gikk til MR med kneet mitt, og legen sa at jeg kanskje måtte operere; men så hørte jeg om Naprapati! Tok etterhvert en del behandlinger samt oppfølging med trening for å styrke opp kneet mitt.

Nå har jeg INGEN plager i dette kneet, jeg er så utrolig glad for at jeg gikk til Din Naprapat istedenfor å legge meg under kniven.

Det kommer til å komme skader og plager underveis, men samarbeidet med Din Naprapat gjør at jeg alltid kommer meg raskt tilbake i ringen/matta/buret igjen!