Superfeet 2018-05-29T15:32:25+00:00

Superfeet

Smerter i føtter, knær, hofter og rygg er en vanlig problemstilling blant mange mennesker. Ikke alle er klar over at disse smertene ofte er årsaket av ustabile føtter. Feilstilling av foten i det den treffer underlaget kan føre til både smerte og ubehag. Siden vi for det meste beveger oss på flatt underlag, både innendørs og utendørs, får ikke føttene våre den funksjonelle og naturlige belastningen de trenger. Dette kan superfeet korrigere!

Superfeet er en premium innleggssåle som det har blitt forsket mye på. Utviklerne hos produsenten bruker mye tid på å utvikle, teste og lage de beste sålene tilpasset oss mennesker. Har du en fot som enten er pronert, “flat” eller supinert, er sannsynligheten stor for at du trenger en såle fra Superfeet. Det unike med disse sålene er at de finnes i mange forskjellige varianter, tilpasset ditt bruksområde. Hver enkelt type støtter opp foten på forskjellig måte, ut i fra hva du gjør til daglig.

Enhver fot er forskjellig

Ser man på 100 forskjellige føtter på en gang, vil man se at det er store variasjoner blant føtter hos mennesker. Derfor er det viktig at de som selger såler (spesielt Superfeet) har kunnskap om akkurat dette. Det er viktig at du får akkurat den sålen som passer din fot! Siden vi er så ulike når det kommer til føtter, er det også viktig at sålene kan tilpasses. Superfeet kan klippes til slik at de passer i skoene dine. Dette gir best mulig støtte og komfort for deg og dine føtter.

Med en såle fra Superfeet vil man kunne rette opp feilstillingen
i foten, og dermed kunne rette opp årsaker til smerte i
eksempelvis rygg, hofte eller knær. Ofte kan man trenge
noen behandlinger i tillegg for å ta bort evt. låsninger eller
spenninger som måtte sitte. Alle såler fra Superfeet er stive
og gir god støtte, noe som er veldig viktig med tanke på hvor
stor kraft vi har mot underlaget ved hvert steg.
Superfeet innleggssåler

Trykk her for å bestille

Har du en såle som ikke er stiv, er sannsynligheten stor for at sålen din ikke gir deg god nok støtte!

 

Din Naprapat- og Helseklinikk