Deltek 2018-05-29T15:32:27+00:00

Project Description

Vi i Deltek Norge As har benyttet Naprapat i mange år og det er en av de best benyttede ansatt godene vi har. Vi jobber i et software-selskap og store deler av dagen sitter de ansatte ved sine arbeidsplasser. Vi har benyttet “Din Naprapat- og Helseklinikk” i mange år og noen av de fordelene jeg kan se er:

– Vi jobber i en bedrift med høyt arbeidspress og viktighet med tilstedeværelse, så det at naprapatene kommer til vårt kontor gjør at vi holder kostnadene nede og effektiviteten oppe.
– De har en logg på alle våre ansatte, og har opparbeidet en høy innsikt i å kjenne status på kroppene til de enkelte. Det gjør at de kan behandle oss over lengre tid og skreddersy behandling for hver enkelt person.
– Under en behandling, så er de meget proaktive på å gi råd og tips på treningsaktiviteter.
– Jeg har selv benyttet meg av akutt behandling da jeg fikk en låsing i ryggen. Behandlingen her medførte at jeg kom raskt tilbake i arbeid.
– De ansatte får en velfortjent avbrekk i hverdagen, som handler om å løse opp og jobbe forebyggende.

For oss så er de ansatte de viktigste “instrumentene” vi har mot våre kunder, og ved å benytte naprapat tjenester så vet jeg at vi får gode forebyggende effekter samt vedlikehold av utfordringer man evt måtte ha.

Erik Adolfsen
Consulting Director, Deltek Norge AS
Referanse Deltek